Sølv til Søren og Anne Margrethe

soren.jpgsoren.jpgDe 2 siste løpene i NOM endte med sølv til Søren Bobach på middeldistanse og sølv til Anne Margrethe Hausken på sprinten. Søren kan dermed notere sitt tredje år med medlaje fra et internasjonalt mesterskap. Han fulgte opp med en 7. plass på sprinten Vi gleder oss til at han kommer til Halden på heltid. Anne Margrethe fikk en 5.plass på middel etetr et så som løp, og med plassene 3-3-5-2 leverte hun igjen et strålende mesterskap. Etter middeldistansen var hun også ranket som verdenst beste o-løper.
For de andre Haldenserne ble det både opp og nedturer... alle Halden-resultater er her. Nedturene var i første rekke Kajsa Nilsson og Emil Wingstedt. Etter 2 fortjente stafettgull er fasiten blitt disk. Heller ikke Anders Nordberg vil bruke mye blekk på skrive hjem om middeldistasnen og sprinten. 22. og 13. plass er ikke hva han samler på. Celine Dodin er bok helelr ikke helt fornøyd med 27. på middel og tilskuer til finalen i sprint.

Oppturer ble det derimot for Mattias Karlsson (13 middel og 9 sprint) og Olav Lundanes (13 middel og 21 sprint). De er på riktig kurs mot VM. Vi gleder oss også over at Vendula Klechova fikk world-cup poeng og A-finale start i sprinten - ignorer tiden - due r tilbake i det gode selskap! Også Torben Wendler bør være fornøyd etter middeldistansen. Beste tyske og med w-cup poeng innen rekkevidde burde gi han motivasjon mot VM. Og til slutt gratulerer vi Morten Jarvis Westergård med et bra gjennomført NOM - neste oppgave blir nå Jukola.