Anders og Emil på pallen

Anders nr 2 i dagAnders nr 2 i dagPå dagens langdistanse jaktstart var både Anders Nordberg og Emil Wingstedt svært toneangivende gjennom hele løpet. Begge kjente seg sterke i dag og til slutt ble det henholdsvis 2. og 3. på Anders og Emil. Vant gjorde Martin Johansson etter et smart veivalg på slutten av dagens langdistanse.

Dagens herreklasse ble meget spennende med svært mange løpere ut på jaktstarten på et kort tidsrom. Med storskjerm og tracking ble det en thriller og alle så hvordan Martin Johansson knep noen sekunder på eget veivalg og kunne ta seieren med 22 sekunder foran Anders. Anders og Emil var close på slutten og denne gang var det Anders som trakk det lengste strået. Begge er i god form, og med 3 og 4 plass på gårsdagen mellomdistanse virker det stabilt.
I dameklassen var Minna Kauppi helt overlegen og virker meget sterk for tiden.

Øvrige resultater på arrangørens hjemmeside, her og her (Elite).

Tracking finner du her hos Pekka Varis slik at du kan gjenoppleve dagens herreløype. VIl du også se dameløypa eller gårsdagens middle, velg her.