Topp resultater av Olav og Kiril

olavl.jpgolavl.jpgOlav Lundanes og Kiril Nikolv sørget for at det ble 2 Halden løpere på podiet fra VM-sprinten med henholdsvis 4. og 6. plass. Til vinneren Andrey Khramov var det for Olav 42 sekunder, mens det var ca 15sek til Fabian Hertner og Daniel Hubmann. Olav startet friskt, men fikk det tøfft mot slutten. Emil Wingstedt tapte for mye i starten og endte på for han en beskjeden 11. plass.
I dameklassen vant Helena Jansson suverent før Linnea Gustavsson og Simone Niggeli. Anne Margrthe Hausken endte på 7.plass, men med kun 10 sek opp til bronsen. Anen Margrethe tapte for mye i starten. Celine Dodin startet frisk og lukta lenge på en topp 6, men fikk det veldig tungt på slutten og endte på plass 17.

Med dette resultatet har Olav klart det sålangt beste resultatet blant de norske herrene. Han viste også krefter med å vinne sitt kvalifiserinsgheat. Han følger således opp resultatene sine fra NOM. kiril.jpgkiril.jpgKiril Nikolov greide med dette resultatet sitt beste VM resultat, og Haldens trener Kenenth Buck fikk rett i sin spådom sendt pr mail tidligere i uka "Kiril virker utrolig skarp". Vi kan se fram til langdistansen til Olav og Kiril.

I dameklassen var også Iliana Shandurkova til start, men måtte desverre se finalen fra tilskuerplass etetr å ha løpt forbi en post i kvalifiseringa.