Bronse til Olav og Anne Margrethe

På dagens sprint NM i Porsgrunn ble det bronsemedaljer til Anne Margrethe Hausken og Olav Lundanes. Anne Margrethe var 6 sekunder bak vinner Marianne Andersen og et sekund bak Elise Egseth. Olav hadde 23 sekunder opp til Øystein Kvaal Østerbø som vant relativt overlegent. Vi gratulerer begge med sine NM medaljer. I herreklassen ble det et jevnt oppgjør mellom Olav og Emil Wingstedt om bronsemedaljen med Olav noen sekunder foran Emil denne gangen som dermed tok 4.plassen. Jon Pedersen fulgte fint opp med en 8.plass og ikke minst en godt comeback av Magne Dæhlie på 11.plass rett bak Jon. Her ble Marius Bjugan nr 14.
I dameklassen var også Ida Marie N Bjørgul tilbake i konkurransefolden etter en liten pause. Det ble en fin 12.plass, ca. 2 1/2 minutt bak vinner. Det er godt å ha Ida tilbake.
I juniorklassene ble det best plasseringer til Mats Nordbrøden (7), Morten Jarvis Westergaard (6), Julie Andersen (6), Fredrikke N Moth (7) og Ane S N Bjørgul (9). I H17-18 ble det preget av svært mange disk da langstrekk parallelt med hverandre lurte en del. Blant annet vår Petter N Bjørgul som lå godt an ved meldeposten. Hele 10 av 30 løpere ble disket.

Resultater finner du her for klubbens øvrige løpere.