Kong Olav alene på toppen

Kong Olav, foto: arrangørenKong Olav, foto: arrangørenOlav Lundanes gjorde i dag et meget godt løp på NM langdistanse og utklasset sine konkurrenter med 6.46 ned til sølvplass. Ser vi på strekktidene hadde Olav svært mange bestetider og var på alle strekk unntatt ett blant de 10 beste. Vi gratulerer Olav på det varmeste med dagens prestasjon. 

 
  Ingen tvil om at Olav var best i dag og hadde kommandoen i løpet fra første steg. Med stø kurs gjennom løypa uten noe særlig tidstap resulterte det i et av tidenes utklassinger på langdistansen. Og Emil Wingstedt og Jon Pedersen fulgte meget godt opp med 4 og 5 plass i dag. Vi tror trener Kenneth Buch er meget fornøyd med dagen. Det skal bli spennende å følge våre herreløpere videre på både mellom og stafetten. Ingen tvil om at HSK nå må finne seg i et lite favorittstempel foran søndagens herrestafett. Men stafett er stafett, og her kan hva som helst skje. Det er ikke mer enn 1 år siden vi fikk stryk av et juniorlag.

Ellers må vi si at GPS-tracking som var åpen og kostnadsfri, fungerte helt perfekt. Og ikke minst underveis hvordan stillingen var med å simulere fellesstart. Det eneste vi manglet var noen offisielle tider vi kunne forholdt oss til underveis. Men GPS holdt i massevis!

Strekktider - GPS tracking - Aftenposten - NRK.no