Sølv, Bronse og Bronse

Emil på sølvplassEmil på sølvplassEmil Wingstedt tok en fin sølvmedalje og Olav Lundanes fulgte rett bak på bronseplassen. Vinner ble Anders Skarholt fra Asker. Vi må også gratulere Morten Westergaard med bronse i H19-20. Og så følger vi opp med en fin 5.plass til Ida Marie Næss Bjørgul i D21 . Jon Pedersen (nr 10) og Anne Margrethe Hausken (nr 9) kom begge inn blant de 10 beste. Vi kunne følge en spennende mellomdistanse på GPS-tracking i dag. Vi ble vitne til opptil grove bommer som ble avgjørende. Blant annet Anne Margrethe Hausken som ledet til ca. halveis, men gikk på en grov bom og var ute av kampen om de edleste medaljene. Vi så også at Emil gjorde et par sleiver som gjorde at han havnet et drøyt halvminutt bak vinneren. GPS-systemet fungerer meget bra og ved å sette i fellestartmodus med "live" på siste løper blir det faktisk meget spennende. Ingen tvil om at O-sporten her kan få et gull-egg i kampen om publikum (og mer midler inn fra sponsorsiden).
Vi bør også nevne Mats Nordbrøden som gjør et godt løp i H17-18 og havner på en flott 13. plass. Bra Mats!