HSK-herrer på toppen

Dobbeltseier på NMDobbeltseier på NMHalden SK's herreløpere ville ikke være noe dårligere enn damene og dro til med seier de også på dagens NM-stafett. Med en knock-out av Emil Wingstedt på 1.etappe, Mattias Karlsson holdt ledelsen på 2.etappen og til slutt Olav Lundanes som dro seieren i land på siste. Lagets taktikk med Emil på 1.etappe og et mulig rykk, lyktes 100% og vi er imponert over gjennomføringen.
Olav som gikk ut med en komfortabel 2 1/2 min ledelse på siste etappe, gikk imidlertid på en grov bom på 2 post og inviterte med dette KOK inn i kampen. Olav rettet imidlertid opp umiddelbart,løp klokkerent senere og kunne øke inn til en klar seier. Halden 3.lag som var med i stafetten helt fra start tok en fin 6.plass. Her løp Torben Wendler, Morten Westergaard og Bjørn Eriksen. Vårt 2. lag som fikk en litt mer rufsete start, løp seg opp og tok en flott 8.plass i spurtduell med KOK1. Her løp Marius Bjugan, Magne Dehlie og Jon Pedersen etter at Jon tok noen plasser på slutten. 3 lag blant de 10 beste lar seg høre.
At 4.laget med Øivind Helgerud, Øivind Stokseth og Andreas Johansen løper inn til 15.plass etter jevn stigning oppover på listene. Her løp Andreas meget sterkt på siste.

Vi gratulerer lagene på det varmeste (og undertegnede kan feire bursdag med litt ekstra glede i dag - takk for underholdningen)
Resultater her