Halden Skiklubb fikk Berg Sparebanks nærmiljøpris


Nærmiljøprisen var meget populærNærmiljøprisen var meget populærHalden SK mottok på torsdagens kakefest den prestigefylte nærmiljøprisen fra Berg Sparebank. Prisen fikk vi for planene for utkikstårnet og er på 100.000,-. Einar Haugen som primus motor for prosjektet, mottok på vegne av klubben diplom og sjekk fra Berg Sparebanks Anette Henning. Til trampeklapp fra ca 140 medlemmer i storstua på Høiås tok Einar imot årets pris og takket så hjertelig for tildelingen. Vi gjengir Einars takketale her :
At Berg Sparebank har en nærmiljøpris, er bra. At Halden Skiklubb ble tildelt årets pris, var veldig bra! Så tusen takk!

Halden Skiklubb med sine 700 medlemmer har bl.a. i sin målsetting å legge forholdene til rette for et aktivt friluftsliv i Halden. Løypenettet i Høiåsmarka er med og gjør dette mulig. Det legges ned mye frivillig arbeid for å holde dette i orden - sommer som vinter.

Lysløypa som er mer enn 40 år, er det anlegget som blir mest brukt. Vi antar at 8 til 10-tusen bruker løypene årlig. Det er et unikt nærmiljø Halden har. Berg Sparebank har gitt oss tro på at tiltaket med utsiktstårn på Høiås vil motivere enda flere til å søke ut i marka, styrke sin fysikk og øke sin livskvalitet. Tårnet vil gi turgåeren en ekstra opplevelse med den flotte utsikten fra Høiås.   

Utkikstårnprosjektet blir ledet av en gruppe bestående av foruten Einar, Per Puck jr. og Henry Arnfinn Vangseng.
Fra Berg Sparebank hjemmesider.
Anledningen for kvelden var klubbens kakefest hvor også de sportslige prestasjoner gjennom sesongen behørig ble feiret og kaker ble spist. Se egen sak.