En meget bra start i Småland

Natt-etappene er unnagjort på kveldens Smålandskavle. Og i herreklassen er HSK 1 på 2. plass, mens HSK 2 ligger på en 9 plass.

HSK 3 ligger på en 82 plass og er ca. 30 minutter bak foran morgendagens jaktstart.
Vi tok en prat i kveld med Kenneth Buch som kunne melde om bra løping fra våre gutter. Spesielt Erik Axelsson har gjort et kjempeløp og har beste etappetid på den 2.strekkan. Pekka og Anders løp et godt løp og løpet til Jon var greit. Så begge våre lag er absolutt med i tetstriden foran morgendagen hvor Fredrik Eliasson og Vincent Coupat løper på hvert sitt lag for oss. På 3.de laget løper Sindre Lindhaugen. Kenneth så fram til morgendagen og synes vi hadde fått et meget godt utgangsläge i angrepsposisjon. Vi går ut med 2.44 etter Stora Tuna som leder, mens 2. laget kommer 5.24 minutter bak på 9.plass. Svært mange bra lag stiller på startstreken og det må nevnes at Tyrving ligger på 3.plass kun sekunder bak oss i morgen.
Kikker vi litt på resultatlisten på de 2 første etappene, ser vi Kalevan, SNO, Halden, Linne og Tyrving har alle bra lag og vil trolig være med i kampen i morgen. Sammen med flere som kan være outsidere.
Og på siste etappe kan det bli et oppgjør mellom den "unge" og den "gamle", henholdsvis Olav Lundanes og Emil Wingstedt. Dersom utgangspunktet vil seg slik, vil dette garantert være et prestigeoppgjør som blir greit å ta med seg på treninga til neste uke. Og starten går 08.15 i morgen og det er bare å komme seg opp tidlig for å følge den spennende stafetten.

Vårt damelag med Ane Sofie N Bjørgul er et stykke bak og laget må kjempe seg oppover i morgen.
Halden jentelag med Gry Granstedt på nattetappen havnet også et stykke bak teten og vil kunne avensere i morgen med god løping.


Live resultat i morgen og resultat