HSK med 2 lag blant de 4 beste

Det ble en svært spennende Smålandskavle i dag hvor HSK hadde 2 lag med i tetstriden etter gårsdagens nattetapper. Med på forhånd 2 jevnt oppsatte lag, var det spennende hvilke av våre lag som skulle bli best. Begge lag hadde noen få minutter opp til teten etter natta og vi tapte litt på den 3.de etappen hvor Fredrik og Vincent løp for henholdsvis HSK 1 og HSK 2. På 4.de åpnet Magne meget sterkt og var på et tidspunkt 1 1/2 minutt bak, men måtte gi et par minutter på slutten. Marius på HSK 2 løp litt fortere og tok 1/2 minutt inn på vårt 1.lag.
Med Olav ut på HSK 1 og Emil ut på HSK 2 ble det her en kamp om både hvilken plass vi kunne klare og hvilket HSK lag som skulle trekke det lengste strået. Begge åpnet sterkt og tok innpå Kalevan og Linnè. Olav gikk tydeligvis på en liten bom og lot Emil gli forbi før förvarningen. Ingen tvil om at Emil virket mest offensiv og fikk etterhvert kontakt med Linnè som lå på 3.plass. Og Emil avgjorde duellen med Mats Troeng og til slutt fikk HSK 2 (Jon, Erik, Vincent, Marius og Emil) 2.plass, mens HSK med (Pekka, Anders, Fredrik, Magne og Olav) ble nr 4 etter en kjempespurt a la Northug
Kalevan Rasti vant etter at Fabian Hertner avgjorde på siste etappe mens OK Linnè ble nummer 3.
HSK's jentelag tok en fin 4.plass etter jevn og god løping på de 3 dagetappene. Nydalens guttelag ledet hele stafetten, men feilstemplet på siste etappe og mistet en relativ klar seier.

Resultater