2010 - Året til Mattias?

Mattias Karlsson kom til Halden som siste års junior og har siden det gjort store fremskritt. Mattias har gjort svært mange gode stafetter opp igjennom årene og til dels også etablert seg i det svenske landslagsmiljøet. Ikke helt fast på laget, men med VM deltagelse, medaljer i svenske mesterskap og andre gode løp gjennom flere sesonger. Og nå ser vi at Mattias vinner nattløp i Gøteborg med svært god deltagelse. Vi skal ikke legge altfor mye vekt på et natt-løp så tidlig i sesongen, men det er noe som tyder på at treningen er skjøttet godt i vinter og at det kan bli et Mattias-år dette året. Olav Lundanes fulgte godt opp med 4.de plass rett bak og fortsetter den gode utviklingen fra i fjor. Mattias som forøvrig sitter i valgkomiteen og jobber med å få på plass de siste tillitsvervene til årets årsmøte for Halden SK.
I dameklassen er Kajsa 2,30 min bak vinneren Maria Magnusson og blir nummer 3. Svært positivt er også at Lea Vercelotti er rett bak Kajsa og blir nummer 5.