Emil og Olav bytter etappe

Emil_og_OlavDet meldes at Olav Lundanes tar 8.etappe istedet for den planlagte 10.etappen. Dette på grunn av en forkjølelse i uken som har gått.

Inn på ankeretappen rykker vår erfarne avslutter Emil Wingstedt som det det bytter etappe med Olav og igjen bekler sisteetappen for HSK. HSK har et godt besatt lag i år og løperne viser god form i oppkjøringen til årets store klubbtur til Finspång. Vi stiller med 3 lag i herreklassen, 3 lag i dameklassen og 3 lag i ungdomsklassen. Supporterbussen går på fredag kl. 15.00 fra Halden og er det for de innbarkede og mest ivrige både 17.mai og julaften samtidig.

I forhåndstipsene er både dame- og herrelaget en av de store favorittene. Men stafett er stafett, og mye kan skje i løpet av dagen og natten. I dameklassen er Domnarvet, Ulricehamn, NTNUI, Lidingö blant de sterkeste motstanderne. Vi har et damelag som er jevnt besatt på alle plasser og en sterk avslutter i Anne Margrethe Hausken. Målet er å forsvare fjorårsseieren, men det er ikke alltid like lett som å være i angrepsposisjon.

Vi ser at Betsafe har HSK herre på topplassen i jevn kamp med Kristiansand OK og med Kalevan Rasti rett bak. IFK Göteborg er sultne på sin første seier, OK Linne har et jevnt lag og VV må regnes med. At pallen blir belagt med 3 av disse 6 lagene tror vi er meget sansynlig og vi skal ihvertfall forsøke å stå på toppen av pallen på søndag morgen.

Slike bilder vil vi se