Vi er i gang

celineVi er i gang og Venla med sine 1.100 damelag lever. Vårt førstelag med Celine vekslet ca 4 minutter bak etter et par misser. Postene ligger svært godt gjemt og man tråkker nesten over dem. 2. og 3. laget med Lea Vercelotti og Julie Andersen fulgte godt opp og var bare et par 3 miniutter bak Celine.

 

 

 

 

 

 

Ida Marie Næss Bjørgul gjør et svært bra løp på 2. etappe og vi er inne blant de beste 20 lagene. Med nesten 2 minutter bedre etappe tid enn teten, var dette svært viktig. Med en av dagens beste etappetider er vi fortsatt inne i stafetten og vi krysser fingerene for Vendula på 3.etappen.

ida

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Vi snakket litt med Ida er målgang og ikke 100% fornøyd. "Med en bom på slutten kunne det ha blitt en enda bedre", men smilet kom raskt igjen.

ida2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ida kom inn 2.15 bak og fikk nesten rygg på Ulricehamn som var 35 sekunder foran ved veksling.

På 3. etappe holder Vendula Klechova plasseringen, men taper noe i tid til de beste lagene. Det ser ut til å bli en kamp med TP, Domnarvet og Ulricehamn når det gjelderen seieren. Men vi har tidligere at hva som helst kan skje og vi har en offensiv Anne Margrethe ut på siste etappe. Kan vi drømme om topp 5?

På 2. og 3. laget løp henholdsvis Ane S N Bjørgul og Malena A Birkeland og begge lagene er innom de 100 beste og det er bra i dette krevende terrenget.

 

 

 vendula

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Vendula vekslet som nr 9, ca 9 minutter bak ledende Domnarvet. Og nå er Hausken i gang.

Sluttresultat, se egen artikkel.

På 2.laget har Iliana Shandurkova løpt oss opp 24 plasser og vi er trygt inne blant de 100 beste. Fredrikke Nohr Moth løper siste og skal forsøke å holde fortet. Og nå sprutregner det og nesten full storm.

3. laget med vår gjesteløper Celine... har falt litt bakover og vi er på 280 plass. Her løper Guro Kolstad siste etappen.