Luke nr 10: Gode samarbeidspartnere

nce_main_logoDet at idretten er avhengige gode samarbeidspartnere er en frase som ofte brukes i årstaler,  oppsummeringer og artikler på nettet. Som regel er samarbeidet i form av sponsorbidrag i bytte med promotering av bedriftslogoer og rosende omtaler - slik som her..

Men, noen ganger tar samarbeidsforholdet også andre veivalg. I forbindelse med at NCE Halden i dag har utvidet lederteamet publiserte de også at teamet utvides med 2 studenter fra 1. januar. Og det at begge er o-løpere anses ikke som en ulempe, snarer tvert i mot. Dieter Hirdes, Inkubator Halden, skriver i e-posten:

"I have been told that, by coincidence, both Iliana and Hollie are active sportswomen in orienteering. And as Halden Skiklubb happens to be one of the leading orienteering clubs worldwide, I guess that neither Iliana nor Hollie will have problems to fill their leisure time. So another reason to prolong Inkubator Halden's sponsorship to Halden Skiklubb!"

ilianaFor ordens skyld, Iliana er Iliana Shandurkova som bor i Halden og nå starter på sin 3. sesong for skiklubben. Iliana jobbet for NCE Halden sist sommer og skal nå starte på maHollisteroppgava ved UMB-IØR. Holli er Holli Orr som er 3års student ved University of Edinburgh (MEng Mechanical Engineering with Renewable Energy) og som skal skrive Bachlor oppgava si i Halden våren 2011. Således styrkes Halden Cool Chicks med nok en løper på trening.