Luke nr 15 - Løpermøte på Peppes

lpermteTIU-Leder Bjørn Axel Gran ledet løpermøte på Peppes på mandag kveld. Det var meget godt fremmøte og planleggingen av sesongen ble presentert.

 

UK for både herrer og damer la fram hvilke løp som teller og hva som ble lagt vekt på i oppbygging av lag mot de store stafettene. Alt fra treningsleire, prosjektledere, barn på samlinger og egenandeler var blant temaene på kveldens møte. I dag vil vi også gratulere Bjørn Axel med 42 års dagen og håper det blir en fin feiring hjemme hos familien. (Frauke, du har vel lagd kake?)

Vi vil også presentere et par jenter som er nye i CoolChicks stallen foran sesongen. Guro Kolstad som er fra Indre Østfold, har vært med i treningsgruppa en god stund. Guro har p.t. litt problem med en beinhinnebetennelse og det gikk mye på alternativt trening. Vi ønsker Guro hjertelig velkommen i gjengen og håper hun vil trives godt blant våre CoolChicks. En løper som vi ikke har hørt så mye til på o-fronten de siste årene er Gøril Fristad. Gøril som har slitt med sykdom i flere sesonger, ser nå ut til å kunne komme tilbake igjen. Gøril har vært med i høst og det er fryktelig morsomt å se at hun kan komme tilbake i o-løype med friskt mot og nye krefter. Du er også hjertelig velkommen i jentegjengen som har vokst med også en del jenteløpere som har tatt steget opp i junior. UK leder Anne Julsrud Haugen gledet seg nå til stafettene med den store gjengen i laget.

På herresiden ser vi nå at flere ser ut til å være med å fighte om plassene på våre beste lag denne sesongen. Stammen i laget virker på hugget og vi har gode treninger med bra konkurranse, jfr forrige fredags Trimtex Høiås Night Cup og Saucony Day Cup med god trøkk. Skjerpet konkurranse om plassene på laget hever alle løperne og nåløyet for å ta en plass i førsterekka blir tøff. Og like tøff i andre-rekka. Vi ser fram mot neste års stafetter og jeg vil tro at allerede i de tidlige vårstafettene vil vi se flere gode Halden lag kjempe blant de beste.

Guro KolstadGøril Fristad