Anders Nordberg forlater Halden SK

AndersN_med_rammeSom alle nå vet har Anders Nordberg valgt å forlate Halden SK til fordel for Vaajakosken Terä. Anders har løpt 3 sesonger i Halden drakten og det har vært spennende år.

Både stafettmessig og individuelt har Anders vært med å prege våre resultater. Prestasjonsmessig var vel sølvet i fjorårets VM i Trondheim det største og her løp Anders et meget godt løp. Og kun slått av klubbkompis Olav Lundanes, var det for undertegnede fjorårets største prestasjon i HSK øyemed. Tett fulgt av vår utklassingsseier på Jukola hvor nettopp Anders leverte en kanonetappe og sprengte feltet på den lange 3.de etappen. Anders som også har vunnet bl.a. natt NM i Halden-trøya, er en nattløper av rang og klubben mister således et meget sterkt kort på natta i de store stafettene.

Anders ønsket et stort fokus på VM i Finland i 2013 og har valgt seg Finland som sin klubbarena i de neste sesongene.

Vi må takke Anders for innsatsen i HSK-laget og ønske ham lykke til videre i karrieren. Vi vet at Anders sitt store mål er et VM-gull og at fokuset nå ligger frem mot Finland i 2013.

Så får vi se om vi ikke kan klare å erstatte Anders på de lange nattetappene på TIO og Jukola, selv om det blir en stor utfordring. :-)

3_etappe_2