Lundanes undertegner 3-års kontrakt

Olav_signering_kontrakt_2011Olav Lundanes (23) yesterday signed a 3-year contract with Halden SK.

Olav som kom til Halden SK i 2008 har siden da tatt stegene fra å være juniorverdensmester til å bli verdensmester og NM konge i 2010. Under årsmøtet på Høiås i går ble han også tildelt Halden Arbeiderblads Ærespris. HAs ærespris ble for første gang utdelt i 1948 og er den gjeveste prisen man kan få som idrettsutøver i Halden eller Aremark.

 

Med å undertegne en 3-års kontrakt med Halden SK velger han å satse på Halden som sin base for fortsatt utvikling og store prestasjoner. ”Det betyr utrolig mye for oss å ha en løper av hans kaliber i klubben. Han legger listen veldig høyt og setter nivået på treningene. Det påvirket de andre løperne også. De blir gode av hverandre”, uttaler Halden skiklubbs leder Jens Erik Mjølnerød til Halden Arbeiderblad.

Kontrakten innebærer at Olav forplikter seg til å representere Halden SK, samtidig som Halden SK forplikter seg til å legge forholdene til rette for at Olav og Halden SK skal nå sine mål. Kjernen i Halden SK sin tilrettelegging er satsinga på treningsmiljøet i Halden gjennom gode kart, treninger av høy kvalitet, heltidsansatt trener, og tilstedeværelse av andre gode løpere. Kontrakten er likevel ikke til hinder for at Olav kan ha 200 reisedøgn i året som o-løper. Kontrakten er også en konsekvens av et godt samarbeid mellom Halden SK og våre sponsorer.

Halden Skiklubb ønsker Olav lykke til videre og gleder oss til et samarbeid som forhåpentligvis vil gi suksess for alle parter.

For mer informasjon, last ned full pressemelding.