Når vi skal til Jukola må badstueovnen være i orden

BadstueovnSnart er det Jukola og besøk i badstueovnens hjemland. For et par uker siden tikket det inn en mail fra Tor Wøien. "Nå er den nye badstueovnen på plass, testet og alt i orden."

Derfor var det morsomt å få testet den ut på torsdagstreninga og få avklart om den nye "Harvia-ovnen" holdt mål. En skikkelig vedovn er tingen.

Og med Mats Haldin på plass, ble den testet ut ordentlig. Jevn og fin temperatur og noen øser med vann gjorde susen. Må si det svei litt i øra, men det gikk over. Takk til alle som har bidratt med å få den på plass og den gamle går nå på skroten. Den var utslitt etter mange kvelder på Høiås og vi sier takk for tro tjeneste.

Ellers var det løpermøte og besøk av HA-sporten i forkant. Det ble fokusert på den nært forestående oppgaven i Jukola og litt mat ble fortært samtidig. Coach Mike fokuserte også litt på bl.a. Taper duration og teknikker for spissing av formen. Kart og potensieller løyper ble gjennomgått og damelagene ble presentert. Herrelagene var ikke helt klare ennå og noe gjenstod her.

Lopermote1

En kvartett blide jenter er en bra start på møtet! Gøril, Ingunn, Hollie og Elena

lopermote3

Mike er klar for litt treningslære og gjennomgang mens maten blir fortært. Super-Jon til høyre som for kvelden ikke stilte i svømmedrakt og finner.

lopermote2

Taper duration er et viktig tema for de som ønsker å spisse formen til rett tid. Og det er nok ikke noe fasit-svar her.