Ane Sofie N Bjørgul 6 sek fra seier i VM testløp

Vi gratulerer Ane Sofie N Bjørgul med et meget godt løp på dagens langdistanse på Craft Cup junior. Løpet som også er test løp for jr VM i Polen. Ane var som nevnt kun 6 sek fra toppplasseringen etter å ha ledet gjennom store deler av løpet.

Dette smakte godt godt og viser at Ane kan matche de helt beste. Så blir det også svært spennende med tanke på utttak til årets jr VM. Det ble en 17 plass på Løvsprinten, drøye 3 minutter bak vinneren da. Normalt betyr langdistansen kanskje mest med tanke på uttak og Ane har levert et godt kort i så måte. Lagene blir tatt ut og offentliggjort til onsdag i følge orientering.no.

Broder Petter løp også i dag meget bra og kom på en fin 12. plass i dag og med 4 plass på lørdag, har han levert gode resultater i helga. Det er 6 løpere som blir tatt ut til årets lag.