Kjempesuksess i hovedløpet for Halden SK

hovedlopet2011Dagens hovedløp på Beitostølen går inn i historien som det beste noen gang med Halden SK øyne. Med 3 GULL til henholdsvis Håkon Raadal Bjørlo i H14, Gina Granstedt i D14 og Nina Asheim Birkeland i D15 ble det en stor dag for Halden SK i dag. Vi gratulerer alle løperne og ikke minst lagledere og trenere. På bildet Håkon, Nina, Gina og Sigrid som vant sølv i D16 for Gimle IF.

UFO-gruppa har jobbet meget bra i flere år og med dagens medaljefangst, må dette være en enorm stimulans videre for hele gruppa. Trenergruppa her med først og fremst Kjetil Bjørlo, Jan Granstedt, Morten Kildebo og Jørn Nordbrøden viser at det gror godt i vår undomsgruppa og at Halden har mange strenger å spille på.

I H14 har Håkon vunnet en overlegen seier med nesten 2 1/2 seiers margin, noe som er sterkt i H14 klassen. Gina og Nina vant også med komfortable marginer. Og tar vi med at Håkon tok bronse på gårsdagens sprint, har dette mesterskapet vært fantastisk for Håkon med 2 medaljer.

Vi må også få fram at Petter Norsted Kildebok tar en sterk 5 plass i H14 og Anders Felde Olaussen tar en 5 plass i H16 klassen på dagens langdistanse.

Vi så i 5-dagars at våre løpere viste gode resultater og dette bekreftes nå gjennom toppresultater i Hovedløpet.

Halden SK har tidligere på 80-tallet klart 2 gull og 1 sølv i et og samme hovedløp, helt tilbake på Østerbo i 1981. Siste seier i hovedløpet var i 2001 med Magnus Hov, mens siste seier i jenteklassen var med Lene Puck på tidlig 80-tallet. Se historikk her.

For å komplettere den gode Halden dominansen, så tar Sigrid Ottestad Hansen sølv i klasse D16. Og ikke for å glemme Marie Olaussen, FSK med sølv i D14.

Resultater finner du her: http://www.liveresultater.no/livesider/index.php?arr=84#maal

hovedlopet2