Spenst og Halden Sk forlenger samarbeidet

spenst-logo_copySpenst Halden og Halden SK forlenger samarbeidet, og har inngått en ny avtale emd varighet til 30. juni 2012. Foruten å utforske muligheter for nye samarbeid, gir avtalen spesialpris for kontraktløpere som bor i Halden, idrettspris for aktive medlemmer, og rabatt for øvrige medlemmer.

Spenst_2011_2012På fredag undertegnet Spenst ved Veronica Lund og Halden SK en ny samarbeidsavtale. 2 utøvere som setetr pris på dette tilbudet er Marcus Millegård og Vendula Klechova. Begge bruker Spenst aktivt i sine forberedelser mot VM come-back i 2012.

Avtalen er også gunstig med hensyn til Halden SK sitt fokus på testing og skadeforbygging under ledelse av trener Michail Vinogradov. Med den nye avtalen kan alle løpere som bor i Halden med eliteontrakt tegne medlemsskap til et gunstig pris. Dessuten får Halden SK tilgang til å bruke Spenst for testing av andre elite løpere 2 ganger i året. For de beste løperne har også Halden SK startet å bruke Olympiatoppen sitt testsenter for utvidete testing.

For aktive medlemmer gir avtalen mulighet til å tegne årsmedlemskap til "Idretts pris".

For spørsmål vedrørende priser og detaljer kan man ta kontakt med Jens Erik (leder) eller toppidrettsansvarlig Bjørn Axel Gran som er kontaktperson for samarbeidet.