Pangstart for Halden!

Sprint_Coolchicks_1Iliana, Galina, Holli og Léa. Foto: L. IlievMens medaljene gikk til Sverige blant damene, og til Sveits og Sverige blant herrene, ble VM-sprinten også en pangstart for løperne fra Halden SK. "Pangstart?" vil noen spørre, men ja: 8.plass til Galina og personlig beste plasseringer for Iliana, Léa, Hollie og Vincent - ja det lover godt for de neste løpene - det er tydelig at flere har funnet formen! Se bildene.

Nye verdensmestre er Linnea Gustafsson og Daniel Hubmann - gratulerer!

Sprint_Top6_Women Sprint_Top6_Men

Galina Vinogradova  måtte etter en dårlig kvalifisering starte først i finalen. Dette gjorde hun på en utmerket måte og ble til slutt nr 8. Kun på VM i 2008 har hun vært bedre, og hun viser at wcup sieren i knock-out sprint ikke var tilfeldig.

Ei som også startet friskt var Iliana Shandurkova. Hun satset alt og spurtet friskt til en 14.plass. I VM har hun ladrig vært bedre enn nr 20, og det var tilbake i 2005. Med emr bevisst trening har hun truffet med formen!

Léa Vercelotti, Hollie Orr og Vincent Coupat har aldrig vært i VM-finaler før. Vincent har riktig nok prøvd, men mått se på finalen. Alle 3 leverte godkjente løp med plassene 18, 26 og 28. Honør til Mjølnerød sitt stalltips på Léa!

Sprint_Galina Sprint_Start_Iliana Sprint_start_Lea
Sprint_Halden_fan Sprint_Iliana Sprint_Vincent

For det norske laget ble et en dårlig dag med ingen blant de 10 beste. Lyspunktet var kun Gaute Hallan Steiwer som debuterte med 14. plass. Vi tror dette vil se annerledes ut i morgen, og håper at regjerende evrdensmester, og Halden-løper, Olav Lundanes vil bidra til dette.