Kakefesten samlet 150 medlemmer

kakefest4Vi feiret sommerens og høstens resultater på Høiås med en stor kakefest i kveld. Om lag 150 medlemmer var nok innom og deltok i kveldens markering.

 

ungdomhovedlpOg vi hadde mye å feire. Ikke minst den utrolige innsatsen med 3 individuelle gull samt gull i stafetten samt en rekke andre gode plasseringer. Nina Asheim Birkeland, Gry Granstedt, Haakon Rådahl Bjørlo og Anders Olaussen ble alle tatt fram og hedret av sportslig leder Kjetil Bjørlo i UFO-gruppen.

UFO gruppen vant også Sport8-serien i Østfold og rekrutteringen er meget lovende i klubben for tiden. Det jobbes meget godt i de yngstes rekker og vi tror at fremgangene vil fortsette.

Vi kom heller ikke utenom alle de gode sportslige resultatene fra både NM og VM. Olavs bronsemedalje var således det største, men også NM medaljer på stafettene, gull til Olav på langdistansen og sølv til Gry på D17-18 ble spesielt markert.

Sent men godt, dukket også Martin Jullum direkte fra Oslo opp på kakefesten. Med NM gull inviduelt og VM-solv i lag i pre-O, har Martin hatt en fantastisk sesong. Toget var innstillt og Martin måtte ta taxi fra Oslo til Halden! Utrolig sterkt 

kakefestkakefest3