Erik er på beina igjen

erikskade3Alle som fulgte GPS-Trackingen på gårsdagens natt NM i herreklassen, kunne ikke unngå å se at noen løpere stoppet helt opp etter drøye 9 km på 26 post. Blant disse var HSKs Erik Axelsson som lå i en klynge ca 3.40 bak teten. På bildet ser vi Erik i formiddag sjekket ut av sykehuset Vestfold hvor han lå natta over til observasjon.

 

Vi så blant annet på trackingen at Mats Dahlen og Vegard Ruttenborg i sammen med Erik manøvrerte seg tilbake mot veien. Etterhvert skjønte vi også at det var Erik som var i trøbbel og at noe hadde skjedd.

ErikSykehusGPS2Og med trackingen med kunne vi følge bilens ferd mot legevakta i Larvik. Senere ble Erik overført til sykehuset i Tønsberg for observasjon for han kunne skrives ut i formiddag.

Vi hadde en prat med Erik på morgenkvisten og han var litt usikker på hva som hadde skjedd, men det var trolig han hadde stanget i et tre og fått et kraftig slag mot hodet. Det ble med andre ord ikke noe Smålandskavle i kveld og nå blir det litt hvile de nærmeste dagene.

Erik og vi retter igjen en stor takk til de som avbrøt løpet og hjalp ham i den situasjonen som oppstod, Stig Alvestad, Mats Dahlen, Vegard Ruttenborg, Ivar Haugen og Kristoffer Fiane Pedersen. 

Det som var litt overraskende at vi kunne følge GPS-trackingen langt på utsiden av kartet og hvordan Erik ble fraktet til legevakta for behandling. Vi er også takknemlig for Lacho Ilievs bistand og hjelp på vegne av klubben i går og senere i dag. Og er svært takknemlig for å ha en oppegående og snart klar Axelsson for nye dyster fremover. Og så for herrelaget i Småland gjøre det beste ut av situasjonen med forfall fra en av våre beste nattløpere foran kveldens dyst.

Småland live her

ErikSykehusGPS