Løpergruppa i Halden SK styrkes

I forbindelse med årets O-galla i Halden, presenterer vi samtidig noen nye løpere som vil representere Halden SK fra og med 2012 sesongen. Spesielt på damesiden har vi fått flere løpere inn i vårt team.

Årets 3-faldige norgesmester Mari Fasting har valgt å ikle seg Halden-drakten foran neste sesong. Mari som er ferdig med studier i Trondheim og fra februar setter snuta mot Sveits for å bo der. Mari som er opprinnelig Mossejente, vender dermed tilbake til Østfold og dermed Halden SK. Mari har ambisjoner mot toppen de nærmeste årene og vi håper og tror at vi kan utvikle oss sammen videre mot målene. Samtidig vil også Mari's lagvenninne fra NTNUI, Bodil Holmström også løpe for Halden neste år. Bodil er ferdig med sine Masterstudier og har fått jobb i Sarpsborg som lærer. Bodil som har hatt en meget god sesong med 4 NM-medaljer i år, blir en spennende tilvekst til miljøet og hun bor allerede i Halden. Bodil er en meget rutinert stafett-løper og har uttrykt et mål om å vinne Jukola (Venla). Disse jentene er stammen i NTNUI-laget som vant årets NM-stafett og vil nå bli en del av Halden SK Cool-chicks.

Når også talentfulle Oda Wennemo, som fortsatt er junior, har valgt overgang til Halden blir damelagene våre svært forsterket. Oda kommer fra Raumar OL og løper det siste året i juniorklassen til neste år. En løper vi har tro på kan kjempe om medaljer i mesterskapene neste sesong.

Og til sist, men ikke minst; Andreas Johansson og Ingrid Bronebakk vender tilbake til Halden etter noen år i Bækkelaget. Begge var faste invetar på HSK beste lag noen år tilbake, og har betydd svært mye i vårt miljø tidligere.

Vi ønsker alle løperne velkommen til vårt miljø og når vi også vet at Marcus Millegård er i stadig bedring etter sin operasjon i foten, kan det bli en spennende tur til neste års stafetter. Marcus som sammen med Jennie Andersson nå har bodd i Halden i 3 mnd, har funnet seg godt til rette i byen.

Vi ser at tilveksten av løpere er en god blanding av løpere med toppambisjoner og andre med mer stafett- og klubbambisjoner. Sammen med den eksisterende løpergruppa i klubben kommer dette til å bli et sterkt team fremover. For klubben på lang sikt, vil dette har stor betydning med tanke på rekruttering, at foreldre med barn slår seg ned i byen og satser videre på fremtiden her.

Og vi vil jobbe hardt videre for å utvikle løpere og lag, slik at man kan nå sine mål. Enten det være seg en individuell mesterskapsmedalje eller gode stafettresultater.