NM Gull til Oda

Oda_NM_sprint_spurtOda  Wennemo hadde stort press på seg for å vise at hun er god nok for junior-VM  - men sto imot presset og vant NM gull på Sprintdistansen i D19-20. Hun ledet fra start til mål og vant til slutt med 37 sekunder i Fossum sitt arrangement. Petter ble i nr 10 i H20, og Gry ble i D18 nr 17.

Oda sier selv over telefon at hun hadde følelsen av å ha løpt veldig hakkete. Videre at det var mye å passe på og at hun aldri følte å løpe veldig fort. Men, hun løp o-teknisk bra og hadde kun smårusk.Og i mål hadde hun fortsatt beina godt på bakken og ingen tanker for junior-VM - i morgen er det NM-junior stafett. Og Oda og Gry er klare sammen med resten av Coolchicks juniorene (Nina, Guro, Ingvild,og Wibke). Førvrig var dette Oda sin første NM-medalje i Haldendrakt, og Halden SK sin NM-medalje nr 237.

Juniortrener var Lacho utalte kun "Yeaaaahhhhh" Han var "very satisfied with a very good result" og var i likhet med mange andre trenere - dette er godt nok for VM-junior laget. Det tror undertegneded også - vinnere er det alltid vanskelig å gå rundt. Resultatene er her.