Jukola Herrer - statusoppdateringer

1_etappeStarten går kl. 22:30 i kveld og det er historisk mange lag på startstreken i år. Kanskje spesielt fordi årets Jukola går i umiddelbar nærhet til Helsingfors, men også fordi stafetten øker i popularitet generelt. Det er et fenomen at mange mosjonist- og bedriftslag stiller på startstreken. En lokal forening herfra Helsingfors stiller med 20 lag i herreklassen. Forøvrig det samme laget som leder maratonstatistikken foran oss.

Vi vil følge stafetten utover natta med bilder og forhåpentligvis kommentarer fra løperne våre. Noe blir også lagt på HSK sin facebook-side for de som liker å følge med der. Ellers kan vi anbefale live resutatene fra arrangøren for å holde dere oppdatert gjennom natta. For HSK løper Mattias Karlsson og Fredrik Eliasson 1. etappe for henholdsvis 1. og 2. laget. Tore er praiet inn på et Bulgarsk kombinasjonslag.

Starten

Akkurat her er det ikke så mørkt som det ser ut på bildet, men natten siger på...

Her har starten gått og 1650 lag drar ut på en nattlig reise. Fredrik og Mattias representerer Halden SK. Vi krysser fingrer og tær.

Publikum

Nå begynner det å fylles på arenaen.

Konsentrert_trener

En konsentrert og fokusert trener

Mattias2

Mattias vekslet som nr 2 :-)

Fredrik2

Fredrik løp seg litt opp på slutten, bra med.

erik_og_emil_veksleer

Erik veksler inn som nr 2, noen sekunder etter IFK Göteborg.

 

Helegrud

Øyvind veksler inn som nr 44 og har løpt et godt løp. Blir spennende å se hvordan Vincent tar den lange natten.

Marcus

Her står Marcus klar for dyst etter at Emil kommer inn som nummer 3. Marcus var uheldig og slo opp sin gamle skade som han har hatt 1 1/2 års rekonvalens på og dette er forståelig nok en stor nedtur for Marcus. Dette forstyrret og preget hans løp sterkt i dag siden skaden ble slått opp tidlig i løpet. Vi står sammen med Marcus og håper at skaden ikke er alvorlig og at han kan komme raskt tilbake til trening igjen.

emil

Tungt på en lang natt.

Vincent

Og Vincent synes det gikk tungt etter at han havnet i en bekk.

mats_og_magne

Full fart. Mats løp et kanonløp opp til 6 plass, noe Magne holdt inn til Olav.

PetterogEmit

Petter er klar for dyst på sin 4.etappe.