Høiås Trimtex Night Cup - part 2

NC2-18I lett duskregn ble årets andre HTNC avholdt ved Holt gård i kveld. Deltagelsen var upåklagelig og godt trykk på dagens økt. Løypa var lagt av Mats Haldin og det var mange gaflinger underveis, hele 9 forskjellige varianter på dagens herreløype. Olav Lundanes kom noen sekunder foran Marcus Millegård med Magne Dæhli rett bak. I dameklassen var Bodil Holmström suveren i dag og har nå vunnet 2 cup-løp på rad.

I gutteklassen var Håkon Raadal Bjørlo sterkest og løp et nesten feilfritt løp, mens jenteklassen ble vunnet av Gina Granstedt. Her følger noen bilder fra kveldens litt bløte affære, men gapahuken var røykfyllt og pølsene ble svarte. Takk for en fin aften og spesielt også til bålgutta Jørn og Morten. Mats Haldin la fine og krevende løyper. Og så kom også klubbleder Holt en tur oppom og kunne sikkert selv memorere litt tilbake til sin egen tid som aktiv H21 løper.

NC2-1

NC2-2NC2-3NC2-4NC2-5NC2-6NC2-7NC2-8NC2-10NC2-11NC2-12NC2-13NC2-14NC2-15NC2-16NC2-17