Ingrid Bronebakk vant på Løten

En fornøyd seierskvinneEn fornøyd seierskvinnePå dagens sprintløp i Løten sentrum vant Ingrid dagens eliteklasse i D21. En klar seier og Ingrid var fornøyd med dagens løp. En fyldig HSK-tropp var dessuten toneangivende også i herreklassen Her ble imidlertid vår gamle TIO-vinner Jon Duncan for sterk på slutten og knep seieren foran våre, Marius Bjugan og Erik Thorsson på henholdvis 2. og 3. plass. Andreas Johansson fulgte på 4. og Bjørn Eriksen på 5. plass. Resultater kommer her .
Marius sitt første løp etter skaden gikk braMarius sitt første løp etter skaden gikk braBjørn bjorn.jpgMaren løp hele løpet av alene i dagMaren løp hele løpet av alene i dagErik var i tet på 1. radiokontrollErik var i tet på 1. radiokontrollJørn fullførte i god stil, hva med resten av helga tro?Jørn fullførte i god stil, hva med resten av helga tro? Kun 5 sekunder bom i dag på MartinKun 5 sekunder bom i dag på Martin