Mari til topps i Norges Cup

Mari fortsetter i vinnerspor (her NM Natt 2012)

Mari Fasting vant dagens Norges cup sprint i Askim. Hun vant med 22 og 24 sek avstand til hhv Kine Hallan Steiwer og Heidi Bagstevold. I herreklassen vant Øystein Kvaal Østerbø. Beste junior ble Anders Felde Olaussen med med 5. plass i H17-18.

Mari uttaler at hun var fornøyd med alt bortsett en post, og innrømmer at hun er i bra slag. Selv betraktet hun løypa som en enkel sprint, en løypene hadde dog utfordringer. På et sted lå 2 små bygninger tett, og 2 poster hang på hvert sitt hushjørne. Her var nok mange av de beste H19-20 løperne, inkludert Haldens Bojan Blumenstein for ivrig, og slurvet med kodekontrollen.

I herreklassen var ingen av våres beste sprinetre med, og Espen ble best på plass 28. I D17-18 ble ingvild nr 12 og i D19-20 ble Gry nr 8. Håkon Rådal Bjørlo vant H15-16,