Knallsterkt Halden lag til World Games

hausken 201326. juli- 4. august avgjøres den niende utgaven av World Games i Cali, Colombia. "Vi har tatt ut et knallsterkt lag til World Games i Colombia, og drar dit i med visshet om at vi skal kjempe om medaljene på alle distanser" sier landslagssjef Petter Thoresen på NOF sine sider. Det knallsterke laget besår av 3 løpere fra Halden SK: Olav Lundanes, Mari Fasting og Anne Margrethe Hausken Nordberg. Siste mann i laget er Øystein Kvaal Østerbø, Lidingø.

Totalt er 38 idretter representert som samler de idrettene som ønsker å få innpass i Olympiske leker. Tidligere har World Games vært avholdt i Japan, Tyskland og på Taiwan. Jeg fikk være med som lagleder under World Games i Tyskland og kan kun sammenlikne World Games med hva jeg ser på TV. Under åpningssermonien var det bare 15000 aktive og 30000 på tribunene, og verdensstjerner underholdt..

For o-løperne venter tre konkurranser på tre dager i starten av august.Det blir sprint, mellomdistanse og miksstafett fra 2. – 4. august. Eva har lagt ut et bilde av et gammelt kart, og vi kan fastslå - detet blir noe annet enn sprint i Rødsparken!