Olav Lundanes er i full gang igjen.

olav1Etter en pause fra konkurranseidrett fra Olav sin side, er han nå igang igjen. I sommer var det Croatia Open og i dag var det come-back på norsk jord i løpssammenheng på VIULs løp, Holleia høstløp. Og det like godt med seier på direkten. På bildet etter premieutdeling flankert av Bjørn Ekeberg og Torgeir Nørbech, henholdsvis 3. og 2 plass.

Det var bra konkurranse og Olav var et halvt minutt foran Torgeir Nørbech og 4 minutter foran Bjørn Ekeberg, begge fra Tyrving. På 4.plass fulgte Anders Tiltnes, Night Hawk generalen. Løpet gikk ved Aklangen, i et løpsvennlig og vakkert terreng sydvest for Hønefoss. Det var ca 200 deltagere i en gemyttelig og hyggelig stemning ved idylliske Aklangen.

Olav kunne melde om at han er i bra trening igjen og ser fram mot høstens konkurranser. NM-øvelsene blir viktige og han håper at formen kan forbedres ytterligere frem mot dette. Dagens løp ble unnagjort med kun en liten bom på 20 sekunder og var en fin gjennomkjøring. Terrenget var åpent, men dog måtte vi løfte beina i lyngen og det var tungt nok for undertegnede i klasse H50.