Høiås Saucony Day Cup

Ida Marie

Høiås Night og Day Cup er godt i gang, og i dag var løp nr 4 i årets serie. 29 løpere fant veien til Lindtjern mens sola sto opp, og raskest i løypene var henholdsvis Olav Lundanes og Mari Fasting - en grei beskjed å ta med videre på landslagsamlinga etter lunsj i Oslo. Dagens sterkeste prestasjon var kanskje Håkon R. Bjørlo på 4 plass - et klart varsko om hvilke planer han har for 2014.

Sammenlagt er det dog nødvendig å ikke bare løpe bra, men også delta i alle løp. Her leder Magne Dæhli og Ida Marie Næss Bjørgul.

Ida har ikke mindre enn 386 av 400 oppnålige poeng så langt - og er et godt eksempel på at veien fra Oslo til Halden for å delta på gode treninger ikke er for lang.

I ungdomsklassen fikk i dag flere en leksjon i å sjekke koder - dermed vant hhv Trygve Løvli og Idun Felde Olaussen. Sammenlagt benyttet dermed også Olav Schmitt Gran seg til å overta ledelsen fra Peter Nordbrøden. Jenteklassen leder fortsatt Gina Granstedt - men Hedda Bjørlo har tatt opp jakten.

Sist men ikke minst er Night & Day Cup et eksempel på dugnadsånden i Halden SK. Løypene var fisket av Eva, postene i skogen ved Eirik, løypetrykk og gps ved Lacho, start ved hjelp av Margunn, mål ved Monica og Jørn, grilla kyllingvinger ved Jørn, tider besørget på nett av Fredrik ... og stor stemning på samlingsplass blant fremtidens o-løpere i alderen 3 måneder til 5år. Undertegnede fikk en hærlig tur på siste startnummer med solskinn i øya og sekk på ryggen - alle postene var 40minutter etter siste løper i mål :-)