Høiås Trimtex Night Cup i vinterdrakt

NC-1Kveldens night cup samlet et meget sterkt felt, både i herre- og dameklassen. Med både besøk fra det svenske jr og sr landslaget i Halden og HOT samling i Halden, var det skarpskodde løpere som stilte til start i ca 5 minus og bitende vind.

Litt snø ligger i terrenget, uten at det bød på nevneverdige problemer. Løypelegger Tore Sandvik hadde lagt krevende og gode løyper, og gaflingene ga en viss spredning. Og det ble jo litt bomming også bl.a. i dameklassen, noe vi kunne følge via GPS-trackingen på samlingsplass. Uoffesielt er Emil Svensk den raskeste i herreklassen foran navnebror Emil Wingstedt, mens Mari Fasting var raskest i dameklassen foran Alva Olsson. På trackingen så vi at Mari gikk på en bom, men fikk manøvrert opp i feltet igjen og vant spurten for en rekke løpere. Resultater kommer senere i kveld når Cup general nordbrøden er på plass på hotellet og får samlet trådene.

Og i morgen fortsetter HOT samlingen med morgenøkt, foredrag av Helen Palmer og innendørsorientering på Porsnes. På kvelden blir det lugnt med buffet på Thon hotellet.

Komplett HOT program her

 

NC-2

Fra starten i herreklassen

NC-3

Mari Fasting stempler inn først i vinterkulda

nc-4

Emil Svensk først inn i herreklassen

nc-5

Her en kar som fikk skrapa opp skinka litt, men erfarne legehender fastslo at dette var harmløst.

nc-6

Bålsjefen var på plass med saft og bål, mens Fiskum nyter godene.