Seier til Mari i uttaksløp

Mari uttakslop middelPå dagens uttaksløp over middeldistanse til world-cup vant Mari Fasting dameklassen. Godt løp også Magne Dæhli som ble nr 4 i herreklassen, kun 20sek bak vinner Torgeir Nørbech. Ida Marie Næss Bjørgul og Kine Halland Steiwer ble hhv nr 4 og nr 6.

Alle disse 4 bør med det også være klare for world-cup på Kongsberg - noe som forøvrig blir neste steg på veien mot VM i Italia. Her får de selskap av Olav Lundanes som sto over dagens løp på grunn av problemer med en fot.

Foruten å være uttak for world-cup er løpet i dag og morgen også uttak for Student VM og Euromeeting. I denne diskusjonen kan også Hanna Haugen Nordbrøden blande seg inn. I dag ble hun nr 14. Samboer Espen Fiskum må nok virkelig slå til i morgen etetr dagens 26. plass.