Halden SK eliten på WRE i Skottland

Magne

Som et ledd i forberedelsene til VM i Skottland om 10 mnd, har våre beste løpere vært i Skottland på treningsleir og også deltatt i WRE løp.

Det er lagt til rette for en organisert treningscamp fra skottenes side og våre løpere reiste direkte til Skottland fra 25Manna på søndag. I går var det WRE langdistanse ved Balmoral Castle og våre løpere leverte bra løp. I herre elite ble Magne Dæhli og Olav Lundanes henholdsvis nr 5 og 6, kun 5 sekunder skilte dem på resultatlista. Daniel Hubmann fra Sveits var suveren.

I dameklassen kom Mari Fasting og Eva Jurikova også tett på hverandre på henholdsvis 5. og 6. plass. Kine Hallan Steiwer kom inn på 9 plass. Her vant Ida Bobach foran Tove Alexandersson.

Resulater finner du her og vi bringer et landskapsbilde fra Balmoral Castle hvor løpet ble arrangert på lørdag. Samleside for arrangementet finner du her