Panvåren 2016, stemningsrapport fra Vegard JW

KarlFremmestad

Med Halden godt tildekket av et hvitt teppe dro en juniorpreget gruppe sørover fredag morgen. Vi ble lovet barmark av Håkon, og han holdt sitt løfte. 5 timer kjøring førte oss til lynkjappe Skåne med sin innbydende ekvidistanse. (Foto: Karl Fremstad som gjorde gode prestasjoner i Skåne i helga.)

Allerede på fredag kveld var det duket for det første løpet i Panvåren-trippelen. Løpet kunne ikke vært en større kontrast til den beinharde manndomsprøven som ble servert under den forrige Night Cupen i Prestebakke. Samtlige løpere fullførte med et smil og noen med voldsom revansjlyst til den påfølgende mellomdistansen dagen etterpå.

Med kilometertider helt ned på 4-tallet dagen etterpå var det ingen tvil om at treningsjobben hittil denne vinteren har begynt å høste frukter. Klappene på skuldrene satt løst, men dette hindret allikevel ikke flere i å dra ut på sin andre økt bare noen få timer etter løpet.

Nå gjenstod det bare en langdistanse igjen på løpsprogrammet. Oppladningen til dette kunne ikke bli gjort på en bedre måte enn med et felles utsøkt måltid i Kristianstad sentrum. Det kan meldes om høy prioritering av desserten hos de yngste juniorene. Heldigvis for disse var langdistansen av den korte sorten. Med vinnertider under 40 min, var det bare en dans på roser for Haldens utsendte.

Det var en fin samling hvor både trening og sosialt samvær fikk blomstret. Jan hadde planlagt alt utmerket, og alle kunne reise godt fornøyde hjem.

YHA!

peterN

Peter leverte tre teknisk solide løp. Prøver her å lære bort hemmeligheten til hans to litt i overkant ivrige lagkamerater