Halden SK på NM i Tønsberg!

Årets norgesmesterskap langdistanse fant sted sør for Skrim ved Tønsberg, i det mange oppfattet som tungt terreng med mye stein og høy lyng. Det var fin utsikt da! Halden kan igjen glede seg over gode presentasjoner: Herrer 21 imponerte i deres 15 kilometer lange løype. Olav Lundanes vant med over halvannet minutt, i tillegg også kongepokalen! Magne Dæhli fikk en gledelig bronsemedalje.På damesiden var Kine Hallan Steiwer beste fra Halden med en 11. plass. Eveliina Hirvonen kom rett bak på 12.

 

Fullstendige resultater: https://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=10450&groupBy=EventClass

 

På lørdag var det duket for mellomdistanse på Tjøme. Her møtte vi et helt annet terreng, med en helt annen type problemstilling. Vi ble møtt av et detaljert kart med mange poster, her gjaldt det å finne den virkelig gode flyten og unngå feil for å kjempe i toppen. H og D21 hadde allerede fått prøvd seg i terrenget i form av kvalifiseringen som var dagen før. Juniorne slapp dette. Igjen var Olav å se høyt oppe, denne gangen på sølvplassen, bak unge Eirik Langedal Breivik fra NTNUI. I dameklassen var Kine Hallan Steiwer nok en gang beste HSK’er på 11. plass.  

 

Fullstendige resultater: https://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=10451&groupBy=EventClass

 

På søndagen var siste konkurransedag, som avslutning på noen fine dager i Tønsberg. Vi var tilbake oppe i fjellet på Skrim, samme arena og kart som langdistansen. Stafett er alltid gøy! Halden var som vanlig blant favorittlagene på både herre- og damesiden. Damene gjorde en fin innsats og jobbet jevnt gjennom hele stafetten, og endte på en fin 5. plass. Her løp Lizzie Ingham, Eveliina Hirvonen og Kine Hallan Steiwer på laget. 2. laget ble nummer 13, og 3. laget ble nummer 23. Herrene fikk en litt tung start, men jobbet seg oppover. De endte til slutt på en 4. plass. 2. laget ble her nummer 21, imens 3. laget ble nummer 28.

 

Fullstendige resultater: https://eventor.orientering.no/Events/ResultList?eventId=10452&groupBy=EventClass

 

Vi har veldig mye å være stolte av, hele klubben!Olav og Magne på pallen.Olav med Kongepokalen.