Hyggelige nyheter fra Tjekkia

emilw.jpgemilw.jpgAt våre beste løpere er i form er svært hyggelig. Mest imponerende er Emil Wingstedt som vant både sprint og langdistanse på henholdsvis fredag og lørdag. Anders Nordberg fulgte fint opp med 2. plass på langdistansen, mens Anne Margrethe Hausken tok en sterk 2. plass på sprint og 3. plass på langdistansen. Fra Anders Nordberg og orientering.se har vi mer informasjon.
Mattias Karlsson tok en fin 10. plass i dag og vårt gamle medlem, Mats Haldin løp også bra med en flott 6. plass. At våre løpere viser bra form tidlig i sesongen tror jeg bare er et sunnhetstegn og det blir svært spennende å følge de videre konkurranse fremover.
Ikke minst i TIO om 14 dager. På herresiden blir konkurransen hardere enn noen gang og svært mange lag har forsterket sine lagoppstillinger. Det er 15-20 meget gode lag og med opptil flere som har meget gode pallmuligheter. Nå har arrangøren varslet at terrenget ikke er lett å gå fra i og det kan tyde på høy fart. Personlig tror jeg at de som skal henge med, ikke kan tape for mye på noen etapper.
Ellers viste også Thierry seg fra en meget god side på dagens Norwegian Spring og vil bli en svært vanskelig konkurrent for våre løpere.
At Anne Margrethe Hausken er på pallen i de fleste løp er svært betryggende og viser en stabil god form. Vårt damelag i TIO har en brukbar sjanse og er blant flere som har muligheter til en pallplass. Vi gleder oss til turen bortover, og det kan bli en relativ stor HSK kontigent bortover denne gangen.