Anne Margrethe på pallen igjen

Anne Margrethe er på pallen igjenAnne Margrethe er på pallen igjenAnne Margrethe Hausken ble best fra HSK i dag blant eliten, med en sterk 2. plass i D21E. Kun slått av Marianne Riddervold med 5 sekunder. Av øvrige resultater henvises til arrangørens hjemmsider. Vi bør dog nevne at familien Granstedt tok seier for både Jan (H45) og Gry (D13-14).
Resultater her

Lukas Bartak er i Norge med TIO forberedelserLukas Bartak er i Norge med TIO forberedelserIda Marie er nesten i toppen i dagIda Marie er nesten i toppen i dagSøren Bobach løp i H21 E1 i dagSøren Bobach løp i H21 E1 i dag Bjørn i steget og et bra løpBjørn i steget og et bra løp

Mats Nordbrøden i H17-18E Mats Nordbrøden i H17-18E Gry Granstedt vant i dag og kopierte sin farGry Granstedt vant i dag og kopierte sin farØyvind løper stødig denne sesongenØyvind løper stødig denne sesongenMartin Kristiansen tok premie på natt-NMMartin Kristiansen tok premie på natt-NMLars Skjeset, er tilbake for fullt med seier i dag og 2. plass på natt-NMLars Skjeset, er tilbake for fullt med seier i dag og 2. plass på natt-NMØyvind Stokseth i bra drivØyvind Stokseth i bra drivPhilipp med stø kurs i H19-20EPhilipp med stø kurs i H19-20EVendula med ny bekledning før startVendula med ny bekledning før start Blir det en bra sesong på Superjon?Blir det en bra sesong på Superjon?