Nr 2 på 15-stafetten i dag

Sami løper inn til 2. plassSami løper inn til 2. plass15-stafetten ble arrangert av Oppsal IF ved Rustadsaga ved Skullerud i dag og vi tok en 2. plass, kun 44 sekunder bak Nydalen. Nydalen som med årets seier har 8 pinner, det samme som oss forøvrig. Våre løpere løp en god stafett og ingen store blemmer. Men det holdt ikke mot Nydalen i dag. Vårt andre lag løp også en jevn og god stafett.

Men siden vårt 2.lag ikke hadde nok damer på laget, valgte vi å diske laget etter at stafetten var over. Litt kjedelig, men vi klarte ikke å rekruttere nok jenter på laget denne gangen.
Undertegnede løp 4km og hadde en fin tur i skogen på min 4. etappe. Løypene var lagt enkle og uten for mye stigninger. Tror det er smart av arrangøren og de fleste lagene komme seg brukbart igennom. Synes også patruljeløpet med de yngste er et flott tiltak og merker på våre at det synes de er gøy. Stafetten ble fint arranget av Oppsal og ingen problemer så vidt vi kunne registrere. Og jeg synes det også er gøy å løpe på lag med våre 16 åringer som jeg selv har vært med å lære opp siden de begynte som 10 åringer på UFO. Og ser at de har glede av det. Det er hyggelig å vite at den jobbinga man legger ned, resulterer i idrettsglede. Enten som hardtsatsende eller som litt mer "tilbakelent". For o-sporten er det viktig med arrangementer som har lav-terskel tilbud. Vi trenger tilbud til ungdom som orker å løpe, men ikke har fått med seg det o-tekniske. Og spesielt ovenfor nybegynnere i litt høyere alder, dersom man kan si at en 14-16 åring har en høy alder i denne sammenheng. Det kan være skiløpere, friidrettsutøvere, fotballspillere eller andre som har lyst til å prøve seg i o-idretten. De må kunne konkurrere mot de beste i sin klasse og hevde seg brukbart. I allefall noen ganger! Resultater

Gjermund gjennomførte en fin stafettGjermund gjennomførte en fin stafettFredrik Eliasson, nytt medlem - løp en fin siste etappeFredrik Eliasson, nytt medlem - løp en fin siste etappeVi løp opp i tet på 2. etappe med denne gjengenVi løp opp i tet på 2. etappe med denne gjengen Far og sønn Olaussen vekslerFar og sønn Olaussen vekslerFull kontroll her JørnFull kontroll her JørnPatruljegjengen var fornøyd etter løpetPatruljegjengen var fornøyd etter løpet