Militært VM i Brasil

Militært VM går denne uken i Brasil (CISM) og 3 HSK'ere er med for det norske laget. På spinnesiden løper Gøril Fristad, mens gutta er representert med Bjørn Eriksen og Jon Pedersen. På kortdistansen tok Gøril en fin 16.plass og ble med dette beste norske utøver. Bjørn ble her nummer 30, snaue 4 minutter etter vinneren.

Bjørn løp best av våre og er også kvalifisert for det norske 1.laget på stafetten. Her løper Bjørn 1.etappe, mens Jon løper 3 etappe på Norge 2. Gøril løper startetappen for de norske fargene.

Mer info finner du her og her. Som dere ser av den første linken er dette et omfattende arrangement og helt sikkert en stor opplevelse for løperne. Løperhotellet her

Selv husker jeg at HSK arrangerte militært VM i 1978 (morsom link her ) på Håkenbyfjellet. Det var en Halden gutt som vant langdistansen den gang og de fleste husker vel at Espen Glomsrød ble båret på gullstol.