Feiring av TIO-seirene

TorkilogKarianneOnsdag kveld etter TIO-mila var det feiring på Thon-hotellet for løpere, lagledere og andre støttespillere. Ca 40 gjester meldte seg på og vi kunne også ønske spesielt velkommen til Torkil Kynningsrud, Martin Glomsrød og Per Olav Andersen. Det ble en hyggelig kveld med mat, taler og påskjønnelser som vi tror alle satte pris på.

Per Olav som var Radio-vert i Radio-prime hele natta, hadde mange fine historier å fortelle og ikke eminst gode tilbakemeldinger på sendingene. Mange har fortalt at dette var meget spennende og ikke klarte å gå ifra radioen.

Halden SK fikk også et gavekort på radioreklame til en verdi av kr 10.000,- som ble overrakt leder Øivind Holt. Så nå er det bare å lage radio-spot'er med godt innhold.

Der var også hyggelige ord fra 2 av våre sponsorer, Kynningsrudgruppen AS og AF Bygg Østfold ved henholdsvis Torkil Kynningsrud og Martin Glomsrød.

For HSK betyr 2 seire i TIO-Mila en god ekstra sponsorutbetaling fra Kynningsrudgruppen og Torkil synes dette var bare hyggelig. Til stor jubel fra salen forøvrig.

GrattisTio2GrattisTio3