Feiring på Høiås

Kakefest3I tradisjonen tro var det fullt hus og stormende jubel når det er kakefest på Høiås. Årets resultater har vært mange, og dermed mange grunner til å feire resultater på Høiås i kveld. Kakebordet var innbydende og mang en kake forsvant i løpet av kvelden.

UFO leder Geir Torgersen berømmet ungdommen og som klubb vant vi årets Sport8 serie helt suverent. O-leder Karianne Hauge og toppidrettsleder Bjørn Axel Gran berømmet henholdsvis damer og herrer elite for strålende resultater siden forrige kakefest. Jukola-seier, VM seier, NM triumfer pluss pluss.....

Leder Øivind Holt takket sponsorene for hyggelige hilsninger og Sparebank1 var representert med Beate Norsted Kildebo. Ordfører Edquist holdt en liten gratulasjonstale og satte pris Halden SK som er et varemerke.

Kakefest1

Ordfører Thor Edquist var til stede og gratulerte både løpere, klubb og ledere med strålende resultater. Her Olav Lundanes, Thor Edquist og Mari Fasting.

Kakefest2

Følger spent med på talerne..

kakefest4

Dette er før kakene og spenningen er stor

Kakefest6

Og så spiser vi, takk til alle som har lagd kake

kakefest5

Halden Sparebank1 er vår hovedsamarbeidspartner og Beate Norsted Kildebo gav oss noen hyggelige ord på vegne av banken. Og ikke minst som representant for kveldens største kake også :-)