Sterk debut av Anders Felde Olaussen

andersfolaussen2Anders tok i dag en sterk 14 plass på sprinten blant europas beste yngre juniorer, kun et lite minutt bak vinneren. Bojan Blumenstein deltar i klasse H20 og ble nr 39 i dag. I klasse D20 ble Sabine Rothaug nr 34. Både Sabine og Bojan representerer Tyskland.

Anders har ved tidligere vist at han har høy marsfart og med dagens løp forsterkes den profil. Genene til Anders er oppvokst med mye løpstrening rundt i Høiåsmarka og viser seg nå fram som en av norges mest lovende i yngre junior. Mentalt er Anders meget sterk og han viser ingen frykt for sine oppgaver. Personlig gleder jeg meg veldig til å følge Anders videre og det er ingen tvil om at Anders nå er familens beste o-løper. Og i den sammenheng regner vi med onkel Per også. Men stayeregenskapene til fadern rundt Brenna er kanskje litt vanskelig å matche ennå, eller ??.

 

bojan2Bojan som var 2 minutter bak i dag, har også meget bra marsfart og har nok bommet litt på dagens sprint. Bojan som også er en meget habil ski-orienterer, er sterk fysisk og behøver nok først og fremst o-teknisk trening for å ta ytterligere steg nærmere junior eliten. I morgen er det langdistanse og stafett på søndag.

Vi ønsker våre gutter og Sabine lykke til i morgen og på stafetten på søndag.

 

Resultater finner du her.

 

 sabine