Strålende HSK innsats på Blodslitet

DSC 0832Vi gratulerer Olav Lundanes med en overlegen seier på dagens langdistanse på Blodslitet. På den 27km lange løypa var det ingen som klarte å følge Olav når giret ble satt inn halveis. I dameklassen tok Mari Fasting en sterk 3 plass.

Gledelig også og kanskje litt overraskende, var at Ingvild Torgersen tok en sterk 4.plass i D17-18. Og vi sender også en gratulasjon til Indre Østfold og Markus Holter som tok seieren i H17-18.

I H15-16 vant Håkon Raadal Bjørlo med klar margin. August Asheim Birkeland tok en fin 6 plass i H13-14. Bojan Blumenstein tok en fin 5 plass i H19-20.

Vår gamle stjerne Mats Haldin vant klasse H35, mens klubbkamerat Øivind Stokseth vant H40. Og når vi også kan melde at tvillingpappa, Jon Pedersen vant herrer åpen har vi med alle HSK vinnere i dagens Blodslit i Fredrikstad og Torsnes marka.

I kåringen av årets o-løper vant Anne Margrethe Hausken Nordberg dette, knepent foran klubbvennine Mari Fasting. Vi gratulerer Anne Margrethe på det varmeste med kåringen og spesielt mer tanke på at dette trolig er hennes siste løp i HSK drakta.

Resultater for øvrige finner du her

Hausken aarets o-løper

Anne Margrethe - årets o-løper, GRATTIS! (Foto: orientering.no)

DSC 0651

Ingvild Torgersen til høyre ble nr 4 i D17-18, sterkt av Ingvild som har tatt store steg denne sesongen. Nina Asheim Birkeland til venstre ble nr 14 i samme klasse.

DSC 0607

Mari Fasting og Ida Marie Næss Bjørgul ble henholdsvis nr 3 og 7 i dag i damenes eliteklasse. Eva Jurenikova og Anne Margrethe Hausken Nordberg ble nr 4 og 5.

DSC 0664

Håkon Raadal Bjørlo tok en råsterk seier i H15-16.

DSC 0647

August Asheim Birkeland nr 6 i H13-14. August leverer kontinuerlig sterke prestasjoner.