Halden SK nr 3 på 15-stafetten

15sta-15På dagens 15-stafett ved Nøklevann (Skullerud) i Oslo, tok Halden SK en fin tredjeplass. Vant gjorde Nydalen klart foran Lillomarka og med HSK rett bak der igjen.

Med en blanding av gutter og jenter, eliteutøvere og mosjonister, er det laget som har den største bredden som vinner. 30 lag stilte til start i et stifylt og bynært terreng ved Østmarka og som vanlig er det Oppsal Orientering som er arrangør. Halden SK løp jevnt og trutt uten noen store bommer, og etter hvert kjempet man om plass 2 til 4 ut på den siste etappen. Håkon Raadal Bjørlo hadde fått oppgaven som avslutter og fikk bryne seg mot erfarne og meritterte løpere på den siste 6 km etappen. Håkon viser sterk form og tok oss inn til en trygg 3 plass etter også å ha luktet på 2 plassen en periode. Halden Sk var ca 12 minutter bak vinner Nydalen og 1 minutt bak Lillomarka.