Rulleskikarusellen suser videre

Denne tirsdagen var det duket for det andre av fire rulleskirenn i Halden PROSKI karusell. Karusellen er et samarbeidsprosjekt mellom Gimle IF, Tistedalen FL og Halden SK, for å få opp interessen for ski og vinteridrett i kommunen. Ca 25 deltakere stilte til start og denne gangen var det bakkeløp med start ved Idd kirke.

Løypa gikk 5 km opp Bøklevene med mål på sletta oppe ved IDD Sportsklubbs hjemmearena, Nyborg, 150 høydemeter over starten.

Det ble arrangert renn både i skøyting, klassisk stil og ren staking.

Det var deltakere fra Hedemark, Kjelsås, Nesoddtangen, Oppegård, Trøsken, Halden og "grannkommunen" ED, og de fleste aldersgrupper var representert. Pulja med "skøytere" ble sendt ut 2 minutter før resten av feltet, slik at det ikke skulle bli alt for mye kaos i starten. Et fantastisk vær ga en flott ramme og medvind for løperne, og alle gjennomførte med stil og kunne være fornøyde med å ha besteget en av Haldens tøffeste motbakker som flittig blir brukt til tøffe intervalløkter.

ProSki-karusellen tar nå en sommerpause og er tilbake med nytt renn 9. september til Torpedalen.

Dette har vært flotte opplevelser for oss som elsker å sommertrene til skisesongen, så vi kan bare oppfordre alle andre til å bli med på renn til høsten.