Status løypekjøring Høiåsmarka

Lyslypa2Vi kan melde om fine forhold i Høiåsmarka i kveld. Nattens og dagens snefall har gjort det mulig å preppe fra både Stenrød og Holmen og videre opp til Høiås. Løypekjører Henry Arnfinn Vangseng har vært ute i dag og gjort en flott innsats. Også 2 km sløyfa på Høiås er oppkjørt. På bildet er det fra venstre skientusiaster Hans Erik Andersen, Andreas Bye og løypekjører Henry Arnfinn Vangseng. Og vi alle oppfordrer haldenserne til å få fram skia og ut på tur.

 

Det er også kjørt spor fra bommen ved Demma og over til lysløypa slik at de de som kjører til Demma kan komme inn i skisporet.

Selv har undertegnede tatt hele runden i ettermiddag og fikk en fin tur på over 2 mil. Stort sett bra spor, men en og annen stein eller fjellknatt kan det være. 

Vi oppfordrer herved til IKKE å gå /  jogge / hund i  skisporene da snøen er så løs og blir fort veldig ødelagt. Så får vi krysse fingrene på at det meldte mildværet ikke blir for mildt og at snøen holder en stund.

lyslypa3

Parti fra den nye lysløypa i begynnelsen på 2 km sløyfa.

Lysllypa1

Skientusiast Hans Erik Andersen var fornøyd å få få en langtur på ski som et alternativ til jogging i dag. Hans Erik er heldig og kan ta på seg skia på trappa og gå rett ut i sporet.