Full fart på O-festivalen!

En fantastisk gjeng i ny og fin UFO-genser.

UFO-gjengen stilte alle på O-festivalen i nye og freshe gensere. Fart og lykke må genseren i så fall hatt med seg for løpingen gikk unna i en fei. UFO-gjengen koste seg på tur med nydelig vær, god mat og godt samhold. Alt i alt en fantastisk helg.

Fredag var dagen hvor det måtte være fart i bena, for da stod det sprint på programmet. Den beste prestasjonen blant våre unge og lovende var det Nina Birkeland som stod for, hun vant nemlig klassen D 14. Gina Granstedt fulgte opp med 2 plass i D13, Håkon Bjørlo H 13, Anders Felde Olaussen H 15 og Gry Granstedt D 16 fikk en fin 6 plass hver i sine klasser. I tillegg var det mange andre som fulgte opp med gode løp og hadde en fin tur i Raufoss sentrum. Øvrige resultater kan ses her: http://app.o-festivalen.com/files/lister/2010/resultater/fredag/9.HTM

Lørdag var det langdistanse hvor samlingsplass var på flystripa. Våre ungdommer fulgte opp gårsdagen med igjen gode resultater. Nina Birkeland i D 14 viste igjen gode orienteringskunnskaper og kunne som gårsdagen bestige det øverste trinnet på pallen. Denne jenta har virkelig hatt en bra helg, vi gratulerer så mye. Gina Granstedt var igjen også høyt oppe med en fin 4 plass i D 13. Petter Norsted Kildebo tok en sterk 2 plass i H 13 og Anders Felde Olaussen fikk igjen en god 8 plass i H 15. Øvrige resultater kan ses her: http://app.o-festivalen.com/files/lister/2010/resultater/lordag/klasse-klubb/9.HTM

Helgen ble søndag avsluttet med stafett og lagkonkurranse for de yngste. Jentelaget vårt bestod av Ingeborg Gustavsen, Nina Birkeland og Gry Granstedt som alle gjennomført med god løping og endte på 5 plass, knappe tre minutter bak vinnerlaget. Vårt andre jentelag med Gina Granstedt, Astrid Næss Bjørgul og Ingvild Torgersen løp også veldig godt og endte på en utrolig god 10 plass. Vi hadde også et tredje jentelag med Synnøve Gustavsen, Karoline Jarlsby og Johanne Gustavsen som endte på en 28 plass. Guttene var også på plass med to lag, Anders Felde Olaussen, Petter Norsted Kildebo og Sander Kirkebøen endte på 25 plass. Vårt andre guttelag med Håkon Bjørlo, Tobias Thowsen og Peter Nordbrøden ble dessverre disket. Resultater: http://app.o-festivalen.com/files/lister/2010/resultater/sondag/CLASS.HTM. For de yngre ble det arrangert lagkonkurranse hvor det ryktes om at det ofte måtte kjempes gjennom det våte element. Gøy var det helt sikkert!

Etter en helg fylt med mye gøy og ny energi satte våre UFOer i alderen 13 til 14 år nesen mot Spiterstulen og en svært innholdsrik uke med mye spennende på programmet. Vi andre dro hjem for å legge oss videre i hardtrening selv i denne sommervarmen som glimter til i blant.

De yngste UFOene koste seg på O-festivalen.Jentene i aksjon!